Tot i que no disposem de molt temps lliure, quan les nostres obligacions ens ho permeten ens agrada agafar la motxilla i les botes per anar a gaudir de la muntanya; de tots aquells racons on val la pena passar una bona estona.

Totes les nostres sortides son senzilles i accessibles a tothom pel fet que els protagonistes principals d'aquestes son els nostres meravellosos reis de la casa.
Són excursions, visites i sortides senzilles, aptes per tothom.


domingo, 22 de julio de 2012

Berga - Font Negra


El diumenge 15 de juliol de 2012 com haviem d'anar ben aviat a Berga a recollir a l'Adrià perquè finalitzava la seva setmana al campus de Basquet; van localitzar un lloc idoni per passar el dia a la fresca. 

Aquest lloc és la Font Negra, a la Riera del Metge. Un paratge que es troba al costat de la carretera que va des de Berga a Rasos de Peguera, on pots trobar taules de pícnic, fonts, parc infantil, camins, algun pont que passa per damunt de la riera i una petita explanada on poder jugar.  





El lloc és perfecte per passar un dia a la fresca. La veritat es que no fa gens de calor i l'ambient és bastant fresc. 





Vam arribar d'hora i després de donar un petit volt per observar tota la zona on ens trobàvem vam poder escollir una bona taula a l'ombra (de taules hi han poques per tant val la pena matinar per escollir una bona taula on passar el dia).

Per passar l'estona fins a l'hora de dinar vam jugar al UNO mentre el petit de la casa s'entretenia amb els seus cotxes; tot i que van haver trampes i algun que altre enfado (la Noemí  és la mateixa tant si estem a casa com fora), vam passar una bona estona i vam riure. 



Després de dinar i de fer una mica el mandra, els nens (cosa rara) van descobrir un tros de la riera on es podien banyar (la seva capacitat per descobrir zones de bany perfectes als rius és asombrosa) i tot i que l'aigua estava gelada ells van disfrutar i fins i tot el Pol es va ficar una miqueta intentant seguir als seus germans. 



Com l'Adrià estava bastant cansat vam tornar aviat a casa però amb moltes ganes de repetir l'experiència. Tornarem... segur. Tornarem per gaudir més del lloc ja que es va fer curt, però després d'una setmana de campus no li podíem demanar més a l'Adrià; per tant queda pendent tornar un altre cop.

Val la pena fer els pocs quilometres que hi han entre Barcelona i Berga per passar un dia agradable, i veure com els nens gaudeixen.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario