Tot i que no disposem de molt temps lliure, quan les nostres obligacions ens ho permeten ens agrada agafar la motxilla i les botes per anar a gaudir de la muntanya; de tots aquells racons on val la pena passar una bona estona.

Totes les nostres sortides son senzilles i accessibles a tothom pel fet que els protagonistes principals d'aquestes son els nostres meravellosos reis de la casa.
Són excursions, visites i sortides senzilles, aptes per tothom.


jueves, 26 de julio de 2012

Parc Forestal de Mataró


El dissabte 21 de juliol de 2012, a l'inici de les nostres vacances tots junts, vam decidir passar el dia al Parc Forestal de Mataró. Perfecte per trobar-se a prop de casa i així no hi havia obligació de matinar.

El camí es senzill, per l'autopista de Mataró (C-32) s'agafa la sortida de Mataró Oest i a la rotonda hem d'anar direcció Hospital de Mataró. Darrera l'Hospital es troba l'accés al parc. Nosaltres vam pujar per un camí de terra però de fàcil accés amb el cotxe.

Cap a les 12 ja estàvem al parc.




El Parc Forestal de Mataró és un parc amb diferents nivells dintre del Parc del Montnegre i Corredor.
Les vistes sobre el Maresme són extraordinàries. Es pot realitzar una petita excursió que dona la volta a tot el parc, bastant senzilla i accessible a tothom.

Per tot el parc hi han taules de pícnic. Un zona de jocs infantils i unes pistes de petanca, futbol i bàsquet fan que els nens gaudeixin de tot el parc.

El primer que vam fer va ser cercar una bona taula per esmorzar unes magdalenes que la Noemí i la Bea havíem fet el dia anterior. La veritat és que van triomfar.




Amb l'estomac ple vam decidir donar un tomb pel parc, va ser un passeig molt agradable.












Val la pena aturar-se una estona per contemplar les vistes.



Finalment vam trobar una taula a l'ombra (la calor era exagerada si estaves al sol) on ens vam instal.lar per dinar.
Primer una partida al parxís i per suposat als cotxes (el Pol no surt de casa sense ells), acabada la partida amb victòria de la Noemí vam dinar.



Partida de cartes mentre fem la migdiada i una estoneta al parc infantil perquè els nens juguin.


I tras un nou passeig agafem el cotxe cap a casa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario