Tot i que no disposem de molt temps lliure, quan les nostres obligacions ens ho permeten ens agrada agafar la motxilla i les botes per anar a gaudir de la muntanya; de tots aquells racons on val la pena passar una bona estona.

Totes les nostres sortides son senzilles i accessibles a tothom pel fet que els protagonistes principals d'aquestes son els nostres meravellosos reis de la casa.
Són excursions, visites i sortides senzilles, aptes per tothom.


miércoles, 21 de agosto de 2013

Font de la Budellera. Collserola

Buscant una excursió a prop de casa, per no fer molts quilòmetres amb el cotxe, vam descobrir que la muntanya de Collserola ofereix moltes possibilitats i moltes rutes que fins ara desconeixíem.

Una tarda d'agosts enfilem la carretera de Vallvidrera per fer l'excursió fins a la font de la Budellera. Ruta senzilla i no massa llarga que ens permet fugir de la calor de Barcelona.

Per arribar al punt de sortida hem d'agafar la carretera de Vallvidrera a Sant Cugat i abans d'arribar al quilòmetre cinc trobem l'entrada al Centre d'informació del Parc de Collserola des d'on comença la ruta.
Com el centre d'informació tanca l'accés a les set de la tarda i nosaltres tornaríem més tard, vam iniciar la ruta en un aparcament que es troba uns metres abans d'arribar a l'accés al Centre d'informació i des d'on es pot enllaçar perfectament amb la ruta per arribar a la Font de la Budellera.

El camí es tota l'estona planer sense trobar dificultats. És pot realitzar l'excursió tranquil·lament i no és cap impediment per fer-ho amb nens.




Arribats a la Font, destaca la Torre de  Collserola. La Font es troba als seus peus i impressiona veure-la des de tan a prop.



La zona de la font trobem espais plans i amples on poder jugar amb els nens. Es una zona esglaonada seguint el curs de l'aigua. Trobem bancs i taules per poder berenar tranquil·lament.














Fent-se ja fosc, 






 iniciem la tornada al cotxe que la realitzem en uns quaranta-cinc minuts sense cap presa. 


Com ja és tard tornem cap a casa. Baixant per la carretera de Vallvidrera trobem un mirador des d'on hi han unes vistes extraordinàries de la ciutat de Barcelona.




No hay comentarios:

Publicar un comentario